Restaurant Torreó de l'Indià: elaboradors de l'Indià 2010 |
És un vi d'elaboració pròpia de la DO Terral Alta. La bodega es diu Pagos de Híbera.
No tinc cap fotografia per poder ficar-la aqui.
Va ser el maridatge d'un Lluç amb espinacs fets amb mantega amb la tècnica Beurremouse.
Es un monovarietal de Garnatxa Blanca, jove fresc, elaborat de vinyes entre 35 i 65 anys.
Identificació:
Nom: L'indià Garnatxa Blanca 2010
Bodega: Pagos de Híbera
Lloc: Gandesa (Tarragona)
DO: D.O. Terra Alta Varietats: 100% Garnatxa Blanca
Nota de tast:
- Color: Groc pàlid típic de la garnatxa blanca
- Olor: Molt perfumat amb aromes florals y fruita tropical
- Sabor: Elegant i fresc
El Celler: Pagos de Híbera
Situada a Gandesa i creada en 2010 pels germans Quim i Francesc Lopez (aquest últim propietari i cuiner del restaurant Torreó de l'Indià).
A més del blanc jove, tenen un blanc amb criança: l'Indefinida, i un negre fet ambSyrah, CArinyena i Cabernet amb criança: El Gamberro.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada