Aquest any em va contar que estava molt content de l'anyada 2011, i en especial del jove.
És un vi jove que per la seva simplicitat, és fantàstic.
La verema no és tardia, de manera que no hi ha un excés de fruita madura, respectant l'essència del terroir.
L'elaboració ha volgut simular els vins afrancesats de la borgonya:
- poca maceració: tant sols 3 dies
- fermentació a baixa temperatura: per sota dels 20ºC
Recordem que són els pioners de la zona en fer agricultura biodinàmica, respectant tota la sabia naturalesa.
En resum: un vi jove perfecte: fresc, però a la vegada persistent, un vi gens pesat, un vi diferent de la resta dels vins veïns (Montsant, Priorat), un gran vi pel dia a dia.
El podeu trobar per uns 6-8 euros.
Es un vi per beure sempre, dia a dia, marida en qualsevol cosa.
Aquest vi el vam maridar amb una Truita amb primentó verd, all porro i baldana.
Identificació:
Nom: Joan d'Anguera 2011
Lloc: Darmós (Tarragona)
DO: D.O. Montsant Varietats: Syrah
Garnatxa
Cabernet Sauvignon
Nota de tast:
- Color: Cirera, de mitja capa
- Olor: Persistent
- Sabor: Suau, fruitós, equilibrat, sensació d'aigualit, però molt encertat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada