Osti tu quina gràcia!! crec que aquest celler va ser el primer que vam visitar, almenys que recordi i tingui fotos.
Així que he buscat les fotos per fer aquest post.
Ara fa 4 anys, el 29 de Març de 2008. Va ser una "despedida-rapto": novio i 3 més. Vos aconsello fer aquest tipus de despedides: una visita a un celler, un bon sopar i unes bones conversacions. De fet, ja no és l'única despe que hem fet a Sant Sadurni.
Canals&Munné és una empresa de 5 generacions. El seu orígen comença a la finca Can Canals. Al 1915 construeixen les primeres caves per a el·laborar vins segons el methode Champegnoise, és a dir: el·laborar CAVA.
Aquesta cava original està ubicada dints del centre urbà i actualment és el Restaurant de Canals&Munné. Per casualitat vam entrar a aquell local per fer un beure. Allí vam conèixer a Peloblanco.
A l'endemà vam anar a les actuals caves, ubicades fòra, en la carretera direcció Vilafranca.
DADES DEL CELLER:
- Nom: Canals & Munné
- Població: Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
- Zona: D.O. Cava
- Web: www.canalsimunne.com
- Telefon: 93 891 33 27 / 93 891 03 18
Molt bo el Brut Nature |
Brindem en Canals&Munné |
Parlant en Peloblanco |
LA VISITA:
Al ser la primera visita de cellers que fan cava, a mi em va causar impacte, la recordo molt bé.
Ens van explicar el mètode champanoise, les criances, el degollament, el remogut, el giropalet, etc etc...
Si voleu més info sobre l'el·laboració, podeu veure el post de la D.O. Cava
Després de fer la cata, vam comprar una caixeta del Brut Nature, per cert, molt bo!!!
Brut Nature Canal&Munné:
Cupatge: 40 % Macabeu, 30% Chardonnay i 30% Parellada
Cata Canals&Munné:
Color: daurat de palla; bombolla petita i constant que forma una lleugera corona.
Olor: suau amb fons florals.
Sabor: sec i amb un postgust breu. Paladar afruitat
Després vam anar a menjar al Restaurant d'ells, carn a la brasa, llonganises i cava....mmmm...que bo!!
Molt recomanable: visita, explicació, degustació i dinar, que es pot demanar més...
GALERIA DE FOTOS PER AL RECORD.....
Les Caves |
Les ampolles i el remogut |
El giropalet |
L'ingeniero mirant la tecnologia |
Envasat automatitzat |
Degollament automatitzat |
Membres de la despe |
Contents de la visita |
Més membres |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada