dijous, 20 de desembre del 2012

Prado Rey Reserva Cuvee Primium 2007

Un Reserva de la Ribera del Duero de les bodegues Protos, tot un clàssic. 

Real Sitio de Ventosilla és, avui en dia, el nom d'una les firmes més dinàmiques de la DO Ribera del Duero, dotat un celler molt funcional i en la qual conviuen les últimes tecnologies en termes de vinificació. Una firma que ha quallat enorme èxit entre els nostres socis. Des d'aquesta finca de 3.000 hectàrees, de les quals 520 estan dedicades al cultiu de la vinya, surt un reserva exclusiu, PradoRey Cuvé Primium Reserva 2007.

Un vi ampli, sabrós i bona estructura, tanins arrodonits, notes de fruita madura
És un vi coherent amb el tall modern de tota la gamma PradoRey, on la fruita i la fusta apareixen integrades amb una harmonia que només els grans vins de la Ribera del Duero poden aconseguir.


Identificació:

Nom:        Prado Rey Reserva Cuvee Primium 2007
Bodega:     Real Sitio de Ventosilla (Prado Rey)
Lloc:          Poble (Provincia)
Web:          http://www.pradorey.es/home.php
DO:           D.O.Ribera del Duero 
Varietats:    3% Cabernet Sauvignon
                  2% Merlot
                 95% Tempranillo 

Dades d'interés...del celler 

Nota de tast:

- Color:
vermell cirera-granat amb ribet lleugerament apuntant a matisos teula, de capa mitja-alta a la vista
- Olor: En nas destaca per la seva fragància i intensitat aromàtica. Apareixen tocs d'una elegant reducció (almesc) seguits de notes de fruites vermelles en confitura. Més tard flueixen reminiscències especiades i fons fumats. Acaba el recorregut aromàtic amb records balsàmics
- Sabor: En boca és ampli, saborós i amb una bona estructura. Destaca el seu perfil netament fruiter, amb uns tanins madurs, llaminers i molt varietals que el doten d'un pas vellutat, rodó i molt madur. Ampli, amb llarga i rotunda persistència final, en la qual predominen les notes de fruita vermella i els ecos balsàmics.

Elaboració:
Barriques bordeleses de roure francès i cons de roure francès. 
Tipus d'ampolla: Bordelesa.
Permanència en Barrica: 12 mesos
Acidesa total: 4,95 g/L
pH: 3,7
Data d'embotellament: Agost 2009 
Acidesa volàtil: 0,59 g/L
Sucre Residual: 0,6 g/L

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada