- està fet 100% de la varietat Petit Verdot, un raïm poc conegut aquí a les espanyes
- és el primer Petit Verdot que tasto
- el vam obrir per berenar una tarde amb Pataques Braves i Calamars a la Romana
A més, és d'aquells vins que jo dic que "són més bons", ja que és un regal que algú ha pensat en porta-te'l....Merci Jordi!!
Un vi fet dels cellers Enrique Mendoza, ubicat a Alfaz del Pi, a la provínvcia d'Alacant.
Un vi amb una criança mixta de roure francés i americà.
Un vi amb una intensitat d'aromes alta i en boca molt carnós, mineral, tocs de café i tanins arrodonits, coordinada acides i tanins.
Identificació:
Nom: Enrique Mendoza Petit Verdot 2005
Bodega: Bodegas Mendonza
Nota de tast:
- Color: color vermell picota amb centelleigs violetes
Un gran berenar: un petit verdot amb braves, calamars i bona companyia |
- Sabor: potent, seriós, carnós, amb abundants tanins que el preparen per viure
Dades d'interés...del celler:
Varietat: Petit Verdot 100%, varietal procedent de la Finca el Chaconero, al paratge anomenat "Cabezo de la Verge" de Villena.
Data de verema: 20 de Octubre de 2005.
Elaboració: Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable durant 24 dies a 27 º C. Malolàctica en dipòsits d'acer inoxidable.
Criança: Aquest vi ha estat durant 14 mesos en bóta (9 mesos en roure Americà Oregon Nou i 5 mesos en roure Francès Allier de 1 any).
A causa del seu procés d'elaboració artesanal, Cellers Mendoza recomana decantar doncs aquest vi no s'ha aclarit, passat per fred, ni microfiltrat, pel que poden aparèixer sediments naturals amb l'edat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada