VINS QUE VAIG TASTANT...ELS SEUS RAÏMS, DO'S, CELLERS...I ALGUNA CURIOSITAT
dilluns, 9 de juny del 2014
La millor cervesa del món és valenciana...
De Xàtiva, concretament. Artesana, de triple malta i doble fermentació natural, La Socarrada ha conquistat
paladars de tot el món gràcies al seu original personalitat, en la qual el romer i la mel són protagonistes.
Ni alemanya, ni txeca, ni belga. La millor cervesa del món, segons va establir el ITQI (International Taste & Quality Institute) el passat 2012, s'elabora a la província de València. La Socarrada és una cervesa artesanal premium, de triple malta i doble fermentació natural que triomfa a tot el món gràcies al seu caràcter mediterrani i les seves aromes de mel i romaní tan de la terra.
Amb una exportació del 80% a països com els Estats Units, Japó, Singapur, Alemanya, Finlàndia, Mèxic, Perú o Brasil, al contrari del que es pogués pensar, La Socarrada es produeix a petita escala, amb un màxim de 2.500 litres per tirada i amb ingredients naturals de primera qualitat.
Destaca per les seves hipnotitzants tons ambarins, per la seva falta d'olor a alcohol i pel seu sabor dolç i una mica especiat. Si en un primer glop el romaní i la mel sorprenen al paladar, en una segona prova són les notes de cirera, caramel, pera i pebre negre les que arrodoneixen la seva complexa personalitat i la fan única. No estranya, per tant, que el seu procés d'elaboració necessiti de 35 dies aproximadament i que el seu període de vida sigui de tot just un any, ja que no està pasteuritzada per mantenir així tots els valors nutritius dels ingredients.
Segons la companyia, marida genial amb pernil, patés, verdures i, com no podia ser d'altra manera, amb tot tipus d'arròs, entre ells, la paella valenciana. Encara que si hi ha un plat amb el que veritablement recomanen acompanyar és amb una coca de figues i foie.
Font: Diari Expansión: 09/06/2014
Web: www.lasocarrada.com/
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada