dilluns, 8 d’octubre del 2012

Blau 2011

Blau 2011 és un altre vi que he descobert del Montsant, d'aquells que dic que qualitat-preu són molt interessants.

Cellers Can Blau forma part del grup Juan Gil, de Jumilla.
Han apostat per fer vi fora de la seva DO.
Està fet amb 3 varietats, 2 d'elles característiques del Montsant (Carinyena i Garnatxa) i l'altra portada però amb un rotunt èxit (Syrah). També l'han passat una mica per fusta (4 mesos), una tècnica ja molt habitual en els joves per a donar

El podreu trobar per uns 7 euros.
Un vi que que et pot acompanyar per quasi qualsevol menjar: arrossos, carns blanques i vermelles a la planxa i graella, llegums i pastes, formatges, cassoles, peixos en salsa, fumats...

Identificació:
Nom:        Blau 2011
Bodega:     Cellers Can Blau
Lloc:          El Masroig (Tarragona)
Web:        
http://www.juangil.es 
DO:           D.O.Montsant  
Varietats: 
50% Cariñena
                25% Garnatxa
                25% Syrah

Nota de tast:
- Color: Cirera amb reflexos morats, presenta un interessant ventall de compostos aromàtics i complexitat

- Olor: Fresc i equilibrat,

- Sabor: Complex i fruitós i impregnat de les notes del terrer mostra amplitud de sabors en el pas per boca i un final fresc, especiat i lleugerament mineral.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada